• Charge up at Work!

    A fenntarthatóság vállalatunk egyik legfontosabb értéke. Cégautóink mellé ezért vásárolunk elektromos autókat.

    GERGELY, 52 éves, vállalkozó

    Charge up at Work!

    A fenntarthatóság vállalatunk egyik legfontosabb értéke. Cégautóink mellé ezért vásárolunk elektromos autókat.

    GERGELY, 52 éves, vállalkozó

Ipar. Kézműipar. Kereskedelem.

MENNEKES töltési megoldások az Ön vállalkozása számára.

Fenntarthatóan a jövőbe.

Utolért minket a második ipari forradalom! Napjainkban a mobilitás megújuló energiaforrásokkal is lehetséges: víz-, szél- és napenergiával. Ez valóban lenyűgöző, és büszke vagyok arra, hogy én is élhetek a lehetőséggel: a gyártóüzem területén immár 10 töltőállomás áll rendelkezésre a munkatársaink és ügyfeleink számára, és a közeljövőben számuk gyarapodni fog. A zöld imázs jót tesz a vállalkozásomnak, és vonzóbbá teszi azt ügyfeleim és munkatársaim számára is.

Elektromobilitás - modulárisan.

Vállalkozóként igen nagyra értékelem a MENNEKES rugalmasságát. 10 töltőállomással kezdtük és jelenleg egy komplex töltő infrastruktúra kiépítésén dolgozunk. A MENNEKES termékekkel kicsiben is gondolkodhatunk: hálózatépítés és elszámolás nélkül. A meglévő rendszerek kezdetben MENNEKES-vezérlővel, később intelligens szoftvermegoldásokkal kapcsolhatók össze - mindezt a profi üzemeltetés jegyében. A MENNEKES megfelelő tanácsokat ad és mindenre gondol, már az elejétől kezdve! Mi készen állunk az elektromobilitás jövőjére.

Áttekinthető energiaköltségek.

Eleinte elajándékoztuk az áramot, az egészet csupán innovációs és szociális szempontból közelítettük meg. A töltő-infrastruktúrának azonban olyan jó volt a fogadtatása, hogy az autók töltése idővel komoly költséggé vált. Ezért átálltunk egy elszámolási rendszerre, amelyet mi magunk egyszerűen kezelhetünk. Azonosítókártyákkal. A MENNEKES megoldása révén lehetőségünk van hozzáférési jogokat adni a töltőállomásinkhoz. A kártyákat havi átalányösszeg ellenében adjuk át munkatársainknak. Így a bevételek kompenzálják költségeinket.

eMobility Gateway.

Az én töltő-infrastruktúrám szakszerű elszámolást igényel; emellett átjárhatóhatónak kell lennie a nyilvános töltő-infrastruktúrával. A MENNEKES "Gateway" vezérlője ideális kiegészítője a meglévő töltőállomásaimnak. Maximálisan 16 töltőpont kapcsolható össze egy vezérlővel, ami csatlakoztatja az így kialakult hálózatot egy intelligens, felhő alapú szoftverhez. Összeilleszthető a különböző MENNEKES megoldásaival és minden OCPP-kompatibilis rendszerrel. A hálózatépítés hatékonyan, egyszerűen és alacsony mobilszolgáltatói költségek mellett valósult meg!

Optimalizált beruházás.

Az elektromos autók nagy energiaigényűek. A vállalkozásunkban az áramellátás nem volt megfelelő ahhoz, hogy minden töltőrendszert egyidejűleg lehessen használni teljes terhelés mellett. A rendszer kibővítése igen drága lett volna. A MENNEKES rendszerpartner megmutatta, hogy a MENNEKES terhelésmenedzsment rendszer használatával megtakaríthatjuk ezt a beruházást.

A MENNEKES széles termékportfóliója ideális a vállalkozásom számára. Mindig rugalmas, minden igényt lefed.

Gergely, 52 éves, vállalkozó