• Charge up your Day!

    Intelligens elektromos autó töltési megoldások a MENNEKES-től.

    Charge up your Day!

    Intelligens elektromos autó töltési megoldások a MENNEKES-től.

A jövő az elektromos autóké. Intelligens elektromos autó töltési megoldások a MENNEKES-től

Charge up your Day! Ez a válaszunk a jelen legizgalmasabb kérdéseinek egyikére: Hogyan valósítható meg az elektromobilitás? A MENNEKES már ma megfelelő megoldásokat és infrastruktúrát kínál a jövő mobilitásához! Ezt az úttörő fejlesztést már a kezdetektől mértékadónak tekintjük. És szüntelen visszük előre a zöld mobilitást. A MENNEKES eMobilitás töltési megoldásokat kínál minden életterületre, tökéletesen igazodva az ügyfelének igényeihez, legyen az egy magánember vagy egy közület. Halk, tiszta és kibocsátásmentes. Mindent egy kézből. Töltés bárhol, ahol az autó parkol: otthon, a munkában, parkolóházban, az étterem előtt, a szállodában vagy a városban. A MENNEKES minden élethelyzethez és egyedi követelményekhez kínál megfelelő töltési megoldást, hogy Ön is feltölthesse a napját.

Mi biztosak vagyunk benne: az elektrombilitásé a jövő. Ezért a MENNEKES név már ma egyet jelent a technológiailag kiforrott, jövőbemutató és gyakorlatias töltési megoldásokkal. A MENNEKES ez idáig több, mint 15 500 töltőpontot telepített zavarmentesen, közülük több mint 5.000 töltőpontot összekapcsolható rendszerként. Többet kínálunk egy szimpla terméknél: tanácsadást, hardvert és adatmenedzsmentet, sőt üzembehelyezést, szervizelést és karbantartást is - azaz teljeskörű megoldást.

Példaértékű szaktudásunknak köszönhetően csatlakozóaljzatokat és töltőkábeleket fejlesztünk és gyártunk az autóipar számára. Egyébiránt: a MENNEKES által kifejlesztett, „2-es típusú“ töltőcsatlakozó az elektromos autók szabványcsatlakozója Európában.

Tudjuk: a közlekedés új korszakának infrastruktúrája már kialakulóban van. Nem csupán olcsóbban fogunk közlekedni, de minden utat élvezni fogunk, és közben a környezetünket is kíméljük. Mozgalmas idők ezek mind számára, akinek az utazás többet jelent a helyváltoztatásnál. Töltődj fel!

 

 

Minden igényhez a megfelelő töltési megoldást!

Aki az elektromobilitásban élen akar járni, annak érdemes megfogadnia a téma úttörőjének tanácsait. Bármilyen igénye merül fel Önnek – nekünk mindenre van megfelelő töltési megoldásunk! A MENNEKES-szel Ön egy erős partnert tudhat az oldalán: az első tanácsadástól kezdve a kiválasztáson és a telepítésen keresztül egészen a töltőrendszer üzembe helyezéséig. Mi végigkísérjük Önt a teljes folyamaton.

A MENNEKES széles termékportfóliója ideális a vállalkozásom számára. Mindig rugalmas, minden igényt lefed.
Az AMTRON® fali töltö a tökéletes otthoni töltési megoldást jelenti számomra.
Flottenbetreiber
Mi már két éve halkabban, olcsóbban és kibocsátásmentesen közlekedünk.
Staedte
Az elektromobilitás és a fenntartható városfejlesztés kéz a kézben jár.
Hotels
Az elektromobilitás nekem szívügyem. És hol is lehetne az emberek érdeklödését jobban felkelteni?
Lemerült akku és korgó gyomor? Nem probléma! Mi mindent feltöltünk.
Az elektromos töltöpontokkal új bevételi forráshoz jutottunk.
Egyre több bérlö igényli a töltés lehetöségét. Az érdeklödés pedig a jövöben is csak nöni fog.