• Charge up your Business Car!

    Ezt nevezem én következetesen zöldnek; nálunk már a cégautók is elektromosak és így CO2-mentesek.

    Daniel, 35 éves, ügyfélkapcsolati menedzser

    Charge up your Business Car!

    Ezt nevezem én következetesen zöldnek; nálunk már a cégautók is elektromosak és így CO2-mentesek.

    Daniel, 35 éves, ügyfélkapcsolati menedzser

Következetes. Átgondolt. Teljeskörű.

MENNEKES töltési megoldások cégautó tulajdonosok számára.

Töltési riport alkalmazáson keresztül.

Hogyan tudom igazolni a munkaadóm számára, hogy mennyi áramot fogyasztottam otthon a cégautó feltöltésekor? Az AMTRON töltési riporttal mi sem egyszerűbb: az ingyenes MENNEKES Charge App minden töltési folyamatot regisztrál. A jelentés egy meghatározott időtartamra - pl. egy hónapra - lekérdezhetem, és az okostelefonomról közvetlenül elküldhetem e-mailben a cég flottakezelőjének.

Tölteni. Bárhol.

Otthon, a munkában vagy nyilvános parkolókban. Ma már tényleg nagyon sok helyen feltölthetem az autót. A hatótávolság tehát nem jelent problémát számomra.

Mindig jól informálva - a MENNEKES Charge App alkalmazással

Reggel már jelezte az alkalmazás, hogy az éjszaka során az autóm megfelelően fel lett töltve. Így maximális hatótávval indulhattam munkába. Praktikus, hogy mindig ránézhetek a feltöltött energiamennyiségre, az üzemi állapotra, az energiafogyasztásra és a villamosenergia-költségekre.

Környezetbarát mobilitás. Napenergiával.

Az AMTRON otthoni töltő össze lett kapcsolva az SMA napkollektoros berendezésemmel. Az okostelefonomon keresztül beállíthatom, hogy mennyi energiával és mikor szeretném feltölteni az autómat. Ezután az AMTRON gondoskodik arról, hogy a lehető legtöbb napenergiát lehessen hasznosítani erre a célra. Nem áll rendelkezésre a szükséges energiamennyiség? Nem probléma! A hiányzó árammennyiség egyszerűen a villamosenergia-hálózatból vételezi a rendszer. A költségeimet mindig megtéríti a munkaadóm. A napkollektoros berendezésem így még gyorsabban kifizetődik!

A térségben mi voltunk az elsö vállalat elektromos cégautókkal. Az elektromos flotta mérete jelenleg rohamosan növekszik, és ez engem örömmel tölt el.

Dániel, 35 éves, ügyfélkapcsolati menedzser