• Charge up at your Hotel!

    Az elektromos autósok számára a töltési lehetöségek döntö fontossággal bírnak a szálloda kiválasztásában. Jó, hogy hamar felismertük ezt a lehetőséget!

    István, 33 éves, szállodaigazgató

    Charge up at your Hotel!

    Az elektromos autósok számára a töltési lehetöségek döntö fontossággal bírnak a szálloda kiválasztásában. Jó, hogy hamar felismertük ezt a lehetőséget!

    István, 33 éves, szállodaigazgató

Töltő-hoteles: Innovatív. Jövedelmező.

MENNEKES töltési megoldások az Ön szállodája számára.

Kettős feltöltődés.

A vendégek innovációkat várnak a szállodáktól. Ezért folyamatosan bővítenünk, fejlesztenünk kell a kínálatunkat! Akárcsak a Wifi, az elektromos töltőállomás is hamarosan az alapszolgáltatás része lesz. Mi magunk is szeretnénk az elektromobilitás előfutáraihoz tartozni, és megértettük, hogy az elektromos autóval rendelkező ügyfelek az elérhető töltőállomások alapján választják ki a szállodákat és foglalnak szobát. Öt töltőállomással kezdtük, amelyeket a vendégeink egy RFID-kártyával tudnak aktiválni. Drága szoftverek és járulékos havidíjak nélkül. Teljesen egyszerűen.

Egy új ügyfélélmény – eMobilitás.

Ügyfeleink számára a lehető legjobb szolgáltatást kívánjuk biztosítani. Ide tartoznak a töltési megoldásaink is. Ez nem csak több szobafoglalást eredményezett, de a vendéglátásban is nagyobb forgalmat könyvelhettünk el. A jövőben olyan lehetőséget szeretnénk biztosítani, amellyel az ügyfeleink saját azonosítókártyáikkal is tölthessék nálunk az autóikat. Szorgalmazzuk az együttműködést a térség autókölcsönzőivel, hogy bérautóként elektromos autókat biztosíthassunk. Így az ügyfeleink a szoba mellé a különleges eMobilitás-élményt is kapnak.

Kompatibilis és egyszerű.

Azért döntöttünk a MENNEKES töltési megoldásai mellett, mert szerettünk volna profitálni a vállalat tapasztalataiból, és testreszabott, komplett megoldásra vágytunk. A kezelés egyszerű és a rendszer minden járművel kompatibilis. A szakavatott tanácsadásnak köszönhetően rendszerünk felkészült a jövőre. Mi készen állunk az elektromobilitás összekapcsolt világára. A töltőpontok jól felismerhetőek az autóvezetők számára; így mindenki feltöltheti nálunk elektromos autóját. Mindegy, hogy melyik autómárkáról van szó.

Az elektromobilitás nekem szívügyem. És hol is lehetne az emberek érdeklödését jobban felkelteni? Ahol jó hangulatnak örvendenek, és ahol van idejük különleges élményekre.

István, 33 éves, szállodaigazgató